sunnuntai 9. joulukuuta 2018

Kolme yötä jouluun on....no vähän enemmän vielä








Viime viikolla iltakoulussa leivoimme yhdessä kaurarieskaa ja pipareita. Siinä samalla opimme tuntemaan toisiamme paremmin ja keskustelimme lapsilta esille nousseista kysymyksistä. Hienointa on huomata, että puhallamme yhteen hiileen yhteisöllisissä asioissa:

  • Kaikki mahtuvat porukkaan eli teemme yhdessä töitä sen eteen, ettei kukaan jää yksin. Tärkeää on, että ei suosita kahden oppilaan "kuppikuntia" vaan kannustetaan lapsia toimimaan yhdessä sekä pojat että tytöt.
  • Jos ja kun pulmia nousee esille, niin otetaan heti yhteyttä asianomaisiin ja selvitellään asioita yhdessä. Suositaan sekä koulussa että vapaa-ajalla vertaissovittelua.

Ei siis ole meidän lapsia ja toisten kakaroita, vaan välitämme ja huolehdimme kaikista yhteisömme lapsista ja haluamme ohjata heitä löytämään oman polkunsa tässä elämässä.

Kiitos siis hienosta illasta! Tästä on hyvä jatkaa.



Kaksi seuraavaa viikoa:

MA: geometria s. 158 - eteenpäin kohti loppua
AI;  jatketaan eteenpäin
KU/KS; joulaskartelut loppuun
UE; Joulunajan tapahtumat. Perjantaina 14.12 osallistumme Helluntaiseurakunan jouluvaellukselle
LI; voimistelua
EN; Clothes loppuun
YLT; viikonpäivät, kuukaudet

Suosittelen kaikille lämpimästi  tutustumista uuteen Amos Rexiin ja 6.1.2019 saakka olevaan japanilaisen TeamLab-ryhmän näyttelyyn. Siellä voi itse osallistua taiteen tekemiseen interaktiivisesti! Itsekin sain nähdä värittämäni linnun lentävän! Mahtava näyttely kaikenikäisille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti