maanantai 8. lokakuuta 2018

Syystuulet vko 41


Viime viikolla jäi liikuntapäivä pitämättä, joten uusi yritys pe 12.10 klo 8-12. Säänmukainen varustus. Tällä viikolla olen kouluttamassa ti-to, joten sijaiset vetävät nuo päivät.

viikon tavoitteet;

Matematiikassa edetään sivut 72-89 eli edelleen harjoitellaan kymmenylitystä yhteen- ja vähennyslaskussa. Kertotauluihin päästään sitten ensi viikon alussa.

Äidinkielessä; Aarrehaaveita s. 30-31; työkirja s. 30-32 ja kuten tavallista luetunymmärtämisen moniste ja vastausten merkitseminen lukukirjaan.

Kirjojen lukemista jatketaan eteenpäin vähintään 5 lukua kirjassa Hii-o-hoi! Aarre näkyvissä kirjassa. Ne joilla on muu kirja jatkavat 5-10 sivua eteenpäin ensi maanantaihin mennessä.

Uskonto; Sakkeus puussa

Liikunta; tiistaina ulkoleikkejä

KU/KS sjaiset saavat suunnitella tunnit, sillä keskeneräiset työt viimeistelemme sitten,
kun olen itse paikalla.

Suurimmalla osalla lapsista työmotivaatio on ollut kohdallaan ja näyttää siltä, että viikkotavoitteet ovat antaneet uutta potkua opiskeluun. Hieno homma. Huomenna tiistaina 9.10 ei ole läksytuntia.
Läksytunti on saanut myönteisen vastaanoton lasten keskuudessa ja tulijoita on riittänyt runsaasti. Hyvä homma, sillä yhdessä läksyjen tekeminen sujuukin hyvässä hengessä. Olemme harjoitelleet trailerin tekemistä mm. ravintoketjusta. Tuloksia on pian nähtävillä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti